Bent u een ondernemer die zich wil richten op uw onderneming en die de marketing graag over laat aan professionals? Voor u hebben wij de marketing pakketten van Marketing Abonnement ontwikkeld. U kunt kiezen uit 3 niveau’s van ondersteuning. Hieronder ziet u welke diensten er in ieder van de 3 marketing pakketten zitten.

(De tabel is beter zichtbaar als u uw mobiel in de breedte houdt.)

De 3 pakketten van Marketing Abonnement

  € 99€ 395€ 595Per maand
Online basisOnline plusOnline zonder zorgenToelichting
WebsiteWordPress Website (HTTPS)VVVHTTPS = website met beveiligde verbinding
Domeinnaam & hostingVVV
EmailVVV5 adressen
SEOOptimalisatie voor zoekmachines *eenmalig bij oplevering2 uur / maand4 uur / maand
Rapportage ranking in GoogleXVVMaandelijks
Rapportage paginabezoekXXVMaandelijks
Social mediaOpmaken en instellen pagina's social mediaXVVBij aanvang, max 5 pagina's
Posts voor de gekozen social mediaX1 post **3 posts **Per week voor alle gekozen social media
BlogsXX1 blog **Per maand
AfsprakenLinkedIn & Facebook AcquisitieXX3 afsprakenPer maand
* voor websites die wij leveren. Voor bestaande websites zullen wij een maatwerkofferte maken.
** wij plaatsen de posts en blogs en bedenken de teksten en verwerven de afbeeldingen. Tenzij u hier zelf graag invloed op wil.

 

Marketing Abonnement biedt 3 verschillende marketing pakketten. In de tabel hierboven is te zien uit welke modules ieder van de 3 marketing pakketten bestaat. Het bedrag dat u daarvoor betaalt staat boven het pakket vermeld.

Interesse?

Neem contact met ons op als u meer wilt weten. Of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Waarom de marketing pakketten van Marketing Abonnement?

Marketing Abonnement is ontstaan door onze ervaringen in de praktijk. Al heel lang leveren wij maatwerk in online marketing aan onze klanten. Vaak is maatwerk nodig. Van de andere kant blijkt ons in de praktijk dat de marketingbehoeften van veel ondernemers grote overeenkomsten hebben. Daarom hebben wij blokken van marketing diensten samengevoegd in marketing pakketten. Voor veel ondernemers sluit dat perfect aan op hun behoeften. Iedere ondernemer kan een marketing pakket samenstellen uit de blokken die wij bieden. En als de behoeften niet passen in onze marketing pakketten, dan kunnen we terugvallen op onze dienstverlening op maat. Ons doel is om u met marketing te ontzorgen.

De voordelen van de marketing pakketten voor u zijn:

 1. Ontzorging.
  Het doel is dat u geen omkijken meer heeft naar uw marketing.
 2. Overzichtelijk.
 3. Gemakkelijk kiezen.
 4. Vooraf weten wat u van ons kunt verwachten.
 5. Betaalbaar.
  Doordat wij onze diensten kunnen standaardiseren, kunnen wij efficiënter werken. En dus goedkoper leveren aan u.

Uit welke marketing blokken bestaat de dienstverlening?

Website

Om te beginnen heeft vrijwel iedere ondernemer behoefte aan een website. Om vindbaar te zijn, om potentiële klanten en bestaande klanten te informeren, voor serviceverlening, etc. Wij zien veel mooie, dure websites die niet heel functioneel zijn. Vaak ben je als ondernemer al erg veel geld kwijt, voordat je online bent. En dan is het nog maar de vraag of potentiële klanten je kunnen vinden. Want vindbaarheid (zoekmachineoptimalisatie ofwel SEO) is bij websitebouwers een ondergeschoven kindje. SEO is een vak apart en websitebouwers verstaan die kunst meestal niet.

Referentiewebsites

Om u een idee te geven van wat dat oplevert, deze websites hebben wij onlangs gemaakt voor onze klanten:

Website

De nieuwe website van CAM Support.

Website

De nieuwe website van Altenburg Bedrijfsadvies

Onze uitgangspunten voor een website:
 1. Vindbaarheid
  Potentiële klanten die zoeken naar uw soort producten vinden u, niet uw concurrent.
 2. Eenvoud
  Als bezoekers eenmaal op uw website zijn, vinden ze gemakkelijk wat zij zoeken.
 3. Conversie
  Bezoekers op uw website worden geprikkeld om in actie te komen. Dat kan zijn dat ze zich aanmelden voor uw nieuwsbrief, contact met u opnemen over uw producten of uw producten aanschaffen.
 4. Betaalbaarheid
  Wij leveren uw website op basis van huur-koop. Bij ons heeft u daardoor geen aanvangskosten.

De kosten voor de website zitten bij de pakketten in. Als u alleen een website bij ons wil aanschaffen, zonder aanvullende diensten, dan betaalt u een jaar lang maandelijks € 99 voor het gebruik van de website en daarna is de website van u. Totale kosten voor de website bedragen dus € 1.188

SEO (Searchengine optimization of zoekmachineoptimalisatie)

SEO is het vindbaar maken van uw website voor potentiële klanten. Mensen die zoeken naar producten die u levert, moeten bij u terecht komen en niet bij uw concurrent. Bij oplevering hebben wij uw website al geoptimaliseerd. Maar de concurrentie en Google zitten niet stil. Vindbaarheid heeft daarom onderhoud nodig.

Social media

marketing pakkettenVeel ondernemers zien het nog steeds niet zitten, maar social media zijn echt niet meer weg te denken uit het zakenleven. Als u er zelf helemaal geen zin in heeft, dan nemen wij het graag van u over. We maken voor u profielen op social media. Vervolgens maken we zakelijke pagina’s en versturen we periodiek prikkelende berichten vanuit uw accounts. U heeft er zelf helemaal geen omkijken meer naar. Als u zelf ideeën heeft voor berichten, dan gebruiken we die. Dat is niet vereist, wij kunnen heel goed zelf de onderwerpen bedenken en de bijbehorende teksten schrijven.

Blogs

In 2013 was Fennard Blogger van het jaar bij de Ondernemer. Wij hebben veel ervaring met het schrijven en redigeren van blogs en andere webteksten voor onze klanten.

Een blog is een uitstekende manier om uw doelgroep betrokken te krijgen en te houden bij uw onderneming. De dagelijkse praktijk is voor u heel normaal. Voor uw doelgroep kan die echter aanknopingspunten bieden voor interessante info. Net als bij social media kunnen wij onderwerpen voor u bedenken en de blogs schrijven.

Afspraken

Tenslotte bieden wij nog een unieke dienst. Met social media kunnen wij afspraken voor u maken met uw doelgroep, in uw regio. Veel ondernemers zeggen ons: “Als ik maar eenmaal aan tafel zit met een prospect, dan verkoop ik wel.” Met deze dienst zorgen wij ervoor dat u aan tafel komt met uw doelgroep. Vooraf bespreken we met het profiel van uw klanten en in welke regio u afspraken wil. Vervolgens gaan wij die mensen voor een afspraak benaderen via social media.

Andere diensten dan de marketing pakketten

In de marketing pakketten zitten de diensten waaraan veel behoefte is. Op aanvraag bieden wij ook andere marketingdiensten. Mocht u diensten willen die niet in de marketing pakketten zitten? Vraag ons ernaar. Wij maken graag een maatwerkofferte voor u.

Een voorbeeld van deze aanvullende diensten:

Online adverteren

Adverteren doen wij niet standaard, omdat wij meer vertrouwen op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Aanvullend op SEO kan online adverteren in specifieke situaties toegevoegde waarde bieden. Afhankelijk van de situatie kunnen we advertentiecampagnes voor u voeren op Google en op Facebook. Beide kanalen hebben voordelen ten opzichte van elkaar.

 

Gratis marketing tips.
Tips die anderen liever voor zichzelf houden
We respecten je privacy.